To je to što me zanima!

Neispravnim mopedom sletio u kanal pa ozlijeđen pobjegao

Uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje 22-godišnji mladić u oštrom zavoju zahvatio bankinu i sletio u kanal pokraj ceste. Moped ostavio u kanalu
Vidi originalni članak

Virovitički su policajci u srijedu pronašli 22-godišnjeg mladića koji je u ponedjeljak oko 1 sati iza ponoći pao s mopeda na cesti između Zvonimirovca i Čađavice. Nakon slijetanja s ceste unatoč teškim ozljedama, jer nije imao ni kacigu, pobjegao je s mjesta nesreće.

Nakon što je pronađen, prevezen je u virovitičku Opću bolnicu, gdje je zadržan jer se radi o teškim ozljedama. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina zbog koje je u oštrom zavoju zahvatio bankinu i sletio u kanal pokraj ceste. Moped ostavio u kanalu. Vozio je bez položenog ispita, a moped nije registriran i tehnički je neispravan. Mladiću to nije prvi prometni prekršaj, pojasnili su u virovitičkoj policiji.

Ovo je 15. ovogodišnja prometna nesreća na području Virovitičko-podravske županije u kojima su nastradale osobe vozeći mopede i bicikle. Njih desetero je ozlijeđeno, od kojih je nekoliko zadobilo teške ozljede zbog kojih su zadržani na liječenju u virovitičkoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 08.08.2018.

    GTA Virovitica

Komentiraj...
Vidi sve komentare