To je to što me zanima!

'Neka papu Franju zatrpaju ručice djece iz cijele Hrvatske'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrabra djevojka Ena Šarac pokrenula je zanimljivu akciju. Pozvala je djecu iz cijele zemlje da otisnu svoje ruke na papir, a ona će ih darovati Papi kojem ide u posjet
Vidi originalni članak

Osječka heroina Ena Šarac (19) pozvala je djecu da otisnu svoje ruke na papire i pošalju joj otiske. Ona će ih darovati Papi i pozvati ga u Hrvatsku. Posjetit će ga za mjesec dana.

- Papi ću donijeti otisak dlanova djece s porukom, vjerujem da će mu se to svidjeti. Pozivam djecu da mi otiske svojih dlanova pošalju na moju adresu do 15. ožujka. To ću sve staviti u jednu veliku kutiju i ponijeti Papi. Odaziv je vrlo velik i morat ću nabaviti veliku kutiju od vešmašine ili nešto takvo - kaže Ena.  

Rekla je i da je imala veliku želju ići u Međugorje, ali zbog kolica i noge nije imala prilike.

- Ali ispunila mi se jedna druga velika želja. Upoznat ću Papu 21. ožujka na misi u sedam sati ujutro, bit će nas 20-ak. To je prvi put da ja negdje idem, a da nije u bolnicu - kaže Ena. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • TheCrazyWizard 17.03.2014.

    Jezivo.... No naprijed Ena!

  • don drle 21.02.2014.

    moga bi pap stavit u te ručice zlatnik,jer je večina te dječice na rubu gladi,al čudotvorni pape to ne vide,.a i nisu naučeni davati,.

  • marija česko 21.02.2014.

    Ovako treba živjeti i gledati na život. Tko ju je spasio pa svaki pomalo, bitno je vjerovati. Jadan je čovjek koji u ništa ne vjeruje. Ena samo naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare