To je to što me zanima!

''Neka predsjednica prestane biti glasnogovornica HDZ-a''

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Peđa Grbin predsjednici Grabar Kitarović spočitnuo da je 'licemjerno kada kaže da ju se ne bi smjelo kritizirati jer je u demokratskom društvu svatko podložan kritici'
Vidi originalni članak

SDP-ovac Peđa Grbin je u ponedjeljak na konferenciji za medije u stranačkoj središnjici na Iblerovom trgu kazao kako ponovno mora ''uputiti poziv Predsjednici da prestane sudjelovati u izbornoj kampanji''.

- Ustav jasno kaže da se mandat za sastav Vlade može povjeriti samo onome tko ima natpolovičnu većinu u Saboru. Mandat za sastav Vlade mora se povjeriti onome tko ima podršku barem 76 zastupnika - poručio je Grbin, stoji u objavama na Twitteru stranke.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko može dobiti mandat za sastav Vlade?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ime SDP-a pozvao je predsjednicu da prestane biti glasnogovornica HDZ-a te da radi u skladu sa svojim ovlastima. Dodao je kako je ovog tjedna bilo dogovoreno sučeljavanje, ali da je HDZ odustao. Također je predsjednici spočitnuo da je ''licemjerno kada kaže da ju se ne bi smjelo kritizirati jer je u demokratskom društvu svatko podložan kritici''.

POGLEDAJTE VIDEO: Ustavne ovlasti predsjednice Republike Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 457

  • crofc 13.10.2015.

    nema ti vise bjeloglavog supa pa da mozete haracit kako hocete

  • moslavina995 13.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • moslavina995 13.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare