To je to što me zanima!

'Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen i nek vam donese obilje mira, nade i zajedništva'

Predsjednik Zoran Milanović i predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitali su Ramazanski Bajram predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima
Vidi originalni članak

U čestitci predsjednika Vlade  Andreja Plenkovića povodom Ramazanskog Bajrama stoji:

"U ime Vlade i osobno, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujem najsrdačnije čestitke u povodu ovog velikog blagdana. Neka vam Bajram donese obilje mira, nade i obiteljskog zajedništva, osobito u ovim izazovnim vremenima.

Hrvatska Vlada njeguje tradicionalno dobre i kvalitetne odnose s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj. Siguran sam da će naš kontinuiran dijalog, uzajamno poštovanje i razumijevanje doprinijeti još boljoj suradnji na dobrobit društva i zajednice u kojoj živimo.

Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen! Bajram Šerif Mubarek Olsun!''

Milanović: 'Ovo je veliki blagdan žrtve i odricanja'

I predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitku u povodu Ramazanskog bajrama u kojoj stoji:

„Svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom Ramazanskog bajrama. Ovaj veliki blagdan žrtve i odricanja neka vam donese mirne i radosne trenutke vjerskog i obiteljskog zajedništva i ujedno bude ohrabrenje u promicanju međusobnog razumijevanja, dijaloga i tolerancije na dobrobit naše Domovine. Želim vam svako dobro, zdravlje i sreću.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.“

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 7vuk777 13.05.2021.

    sto muslimani misle hrvatima u hr i bih neka im alah da isto tako

  • Medvescak1 13.05.2021.

    Sada slavlje i žderačina dan,dva i onda po starom,udri po nedužnom narodu sa eksplozivom i kalašnjikovima.

  • 7vuk777 13.05.2021.

    da ih je jutros policija pretresla večina ih ima čakiju uz sebe,nedaj alahu zlu ne trebalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare