To je to što me zanima!

'Nema dvojbi, kad osvojite 43 mandata to se zove poraz!'

Po ustroju onaj tko je izabran za čelnika stranke odgovoran je za sve što je dobro i loše, kaže Hebrang pojašnjavajući zašto je rekao da je Kosor kriva za izborni poraz
Vidi originalni članak

I dok neki HDZ-ovci dvoje jesu li pobijedili ili izgubili izbore za Andriju Hebranga sve je jasno. Ističe kako kod njega nema dileme:

- Kad osvojite 43 mandata, a imali ste 60 i izravni protivnik dobiva 80 mandata, onda za to postoji samo jedna riječ - poraz. Ovo nije prvi poraz u posljednjih nekoliko godina - rekao je u intervjuu za Večernji list Hebrang. 

Pojasnio je zašto je kazao da je za poraz kriva predsjednica stranke Jadranka Kosor:

- Po ustroju onaj tko je izabran za čelnika stranke odgovoran je za sve što je dobro i loše - zaključuje. 

Iako u mnogočemu podupire Kosor kaže kako joj i neke stvari zamjera. Posebno ga pogađa što je o svim bitnim stvarima koje su se ticale stranke saznao iz novina. U to ubraja koaliciju s Kerumom, a iz medija je saznao i za formiranje Savjeta predsjednice stranke pa i za unutarstranačke izbore. Govoreći o unutarstranačkim izborima Hebrang je ustvrdio da aktualna predsjednica Jadranka Kosor ima najveće izglede. Komentirao je i svoj odnos s Vladimirom Šeksom te budućnost njegove stranke.

>>> Više čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 58

  • feba 19.12.2011.

    Pa čovjek rekao(do duše baš mu se i ne događa često) istinu.E sad treba još takvih istina pa da Kosorku i Šekija netko smjeni

  • stari mudrac 18.12.2011.

    kak izgubili? kaj nisu pobijedili?

  • skraljica 18.12.2011.

    možda će se i on kandidirati za šefa HDZa

Komentiraj...
Vidi sve komentare