To je to što me zanima!

"Nema informacija o tome da su hrvatski građani ugroženi"

Proizvođač je s tržišta u 55 zemalja povukao slatkiše marke Snickers i Mars jer je kupac u Njemačkoj u jednom proizvodu pronašao komad plastike koji predstavlja opasnost
Vidi originalni članak

Ministarstvo poljoprivrede još nema informacija o tome da bi hrvatski građani mogli biti ugroženi proizvodima marke Mars i Snickers koji su povučeni iz prodaje u 55 zemalja. 

Za Dnevnik RTL-a odgovorili su kako sustav uzbunjivanja ne europskoj razini dobro funkcionira te kako još nisu dobili obavijest o tome da postoji bilo kakva opasnost. 

Podsjetimo proizvođač je s tržišta povukao sve slatkiše marke Mars i Snickers s datumom trajanja od 19. lipnja 2016. do 8. siječnja 2017. Povlače i  Milky Way Minis i Miniatures kao i neke produkte marke Celebrations.

Slatkiše povlače jer je kupac u jednom proizvodu našao komadić plastike. U Marsu kažu kako su povukli veći broj proizvoda kako bi bili sigurni da su s tržišta maknuti svi oni koji bi mogli biti kontaminirani.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Airborne101st 24.02.2016.

    zakaj ne napišete kolko sranja ima u hrenovkama paštetama i s cim je špricano voce,povrce to treba plasirat kupcima..danas nema zdrave hrane za kupit nigdje sve je zatrovano

  • Saguaro 24.02.2016.

    nema informacija... pratite samo, kod nas ce biti na akciji sada...

  • Mislilac 23.02.2016.

    Ma mažem twix i ne marim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare