To je to što me zanima!

Nema krize: Svaki tjedan zaposle po jednog radnika

Geofoto se bavi aerosnimanjem i kartografijom. Radnici dobivaju bonuse, imaju plaćen prijevoz i školovanje. Prosječna plaća je 7500 kuna neto
Vidi originalni članak

Zagrebački Geofoto, kažu njegovi djelatnici, krizu ne osjeća. Svakoga tjedna u tvrtki koja se bavi aerosnimanjima, kartografijom i sličnim poslovima zaposle po jednog radnika. Ugovorenih poslova imaju za 80 milijuna dolara. Svaki od 265 zaposlenika dobiva bonus za Uskrs, godišnji odmor te Božić, svi imaju besplatan ručak u obližnjem restoranu, plaćen prijevoz, školovanje...
Vlasnik tvrtke osnovane 1993. godine je Zvonko Biljecki (48), koji danas ima titulu doktora znanosti iz područja geoinformatike. Svjestan je, kaže, da samo zadovoljan radnik postiže najbolje rezultate.
- Mi smo najbolje opremljena služba snimanja u Europi, a krenuo sam ni iz čega. Danas imamo i četiri zrakoplova za snimanje - kaže Biljecki i dodaje da je osnovao zakladu kojom financira školovanje djece poginulih branitelja, socijalno ugrožene te talentirane studente, od kojih većinu poslije i zaposli.
- Četiri godine radim ovdje i stvarno sam zadovoljna - rekla je Lina Šetek (27). Prosječna plaća u Geofotu je oko 7500 kuna neto. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Siljota 28.08.2009.

    Gle stari mi radimo, ne drkamo k. cijeli dan i gledamo di su bolji novci za čim manje rada. Nekad se zalomi i kakav fuš, i opet kapne 2,3 tisuće kuna i dobro. A da ti kažem, znaš za kog je kriza? Za one kaj neće radit, a ne samo kukaju i tvrde kak nikad nemaju love. Odi radit stari moj, imaš tisuće poslova kaj se mogu radit, samo kaj su ljudi ljeni. To ti je to.

  • trešnja 28.08.2009.

    Nek barem netko dobro i pošteno radi svoj posao!!!

  • svi_smo_doma 28.08.2009.

    Dajte kontakt-telefon da se prijavim...

Komentiraj...
Vidi sve komentare