To je to što me zanima!

Maskirani razbojnici opljačkali su Splitsku banku u Zagrebu

Nema ozlijeđenih, a ne zna se koliko su ukrali. Zanimljivo, razbojnici su uspjeli izvesti pljačku i pobjeći prije dolaska policije, čije je sjedište ni 300 metara dalje
Vidi originalni članak

Dvojica nepoznatih počinitelja opljačkali su u utorak oko 18.15 sati poslovnicu Splitske banke u Ulici grada Vukovara. Maskirani razbojnici naoružani pištoljima su nakon ulaska u banku razoružali zaštitara tvrtke Sigurnost-Buzov te ga prisilili da legne na pod.

 Potom su od zaposlenice (25) zatražili da im otključa sef i preda novac. Prije nego su pobjegli s novcem natjerali su je da klekne. Kako doznajemo u to vrijeme u banci je bilo još zaposlenika. Iako su čuli buku, nitko od njih nije reagirao jer navodno nisu shvatili što se događa. Tijekom razbojništva nitko nije ozlijeđen. Novi list piše kako su pobjegli s najmanje milijun i pol kuna.

Banka je pod videonadzorom, a sigurnosne kamere nalaze se i na obližnjim trgovačkim centrima, što bi moglo pomoći policiji u otkrivanju počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • teslazagi 02.02.2013.

    heheheh...pa gdje su sada te silne kamere koje mogu vidjeti i broj koji ukucavamo na mobitelu....

  • 02.02.2013.

    Opet isto-razoružali zaštitara, uzeli novce i doviđenja. Pa onda zaštitar nije trebao tamo niti biti, koga ili što je on zaštitio? Zašto ne ulože u sustave sigurnosti-dupla vrata, šipke koje padaju, neprobojno staklo na šalterima, alarme visoke frekvencije....ništa. Sreća da nisu ubili nikog.

  • stric Bedanec 01.02.2013.

    To su poznati lopovi sa nepoznatim maskama.Pa ljudi moji vrijeme je maskenbala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare