To je to što me zanima!

Nema rebalansa: Ministarstva probila proračun za 800 mil. kn

Svatko se mora uklopiti u svoje veličine i to znaju svi ministri, rekao je ministar financija Linić i dodao kako se 'proboj' od 800 milijuna kuna može uštedjeti
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić je prije sjednice Vlade rekao kako su sva ministarstva probila proračun za 800 milijuna kuna, piše tportal. Rebalansa proračuna neće biti. 

- Svatko se mora uklopiti u svoje veličine i to znaju svi ministri - rekao je Linić i dodao kako se 'proboj' od 800 milijuna kuna lako može uštedjeti. 

- Manja primanja na plaću, dodaci na plaću, prekovremeni rad i ugovori o djelu. To neka naprave i to će biti do kraja godine riješeno - rekao i potvrdio da neće biti smanjenja plaća u ministarstvima. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • japanokinez 31.08.2012.

    Kakvih 800 miliona kuna???? Čim je probijeno 800 kuna, trebalo je zvoniti na uzbunu. Sad odjednom 800 MILIONA kuna, aloooo, ko je tu lud???? Ja kad probijem struju 1000 kuna, odma prijetnja iskopčanja, blokada i šta ti ja znam, a ovdije 800 miliona kuna i sad do kraja nek se zna da nema rebalansa. Baš me interesira s čime su probili predviđeno i kako će se sad pokrivati do kraja godine i novog proračuna.

  • zox88 31.08.2012.

    neka gospoda iz sabora budu nama primjer pa neka sebi skresu place i neka rade koji mjesec za minimalac,neka uzmu lopate u ruke i sljakaju po hladnoci i po suncu,neka rade na cestama sa vrucim katranom gdje temperatura udara po ljetu i do 50 stupnjeva u glavu,ali ne u ministarstvu toga nema jer mi robovi moramo raditi za njih da bi njihove guzice bile u dobrim foteljama,jer se drzava nemoze drugacije voditi.....ma tko tu koga'''''

  • zagi28 31.08.2012.

    Uzeti sva prava prvo državnim službenicima, onda ostalima i onda oteti porezom djedovinu svim građanima Hrvatske, e onda vladate samo vi. Slavek,. sram te bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare