To je to što me zanima!

Nemaju struju: Bez CTG-a ne znamo kako bebi radi srce

Osijek: Razlog zbog kojega nema električne energije ovih dana su radovi na posljednjem katu ginekologije koji će biti prenamijenjen za drugi bolnički odjel
Vidi originalni članak

Poliklinika  za ginekologiju i rodilište u osječkoj Kliničkoj bolnici već je dva dana bez električne energije. Trudnice su u 24 sata struju dobile samo na sat vremena.

- Slali su me dva puta na CTG, ali ga ni jednom nismo napravili. Taman me priključe i nestane, tako da uopće ne znam kakvi su otkucaji bebina srca - rekla je rodilja. Druga objašnjava kako je odlazak na zahod prava avantura jer je većina toaleta i tuš-kabina bez prozora i u mraku. Struju iz agregata imaju jedino rađaonica, operacijske sale i odjel s inkubatorima te odjel posebne njege za bebe. Prošle godine u ovo doba ginekologija i rodilište nekoliko dana nisu imali vode pa su se rodilje i trudnice prale vodom koju su im donosili posjetitelji.

Razlog zbog kojega nema električne energije ovih dana su radovi na posljednjem katu ginekologije koji će biti prenamijenjen za drugi bolnički odjel.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_130878 06.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Palamudan 05.07.2015.

    po svemu sudeć i po naznakama izlaska iz recesije,ulazimo u doba krede

  • PV111_ 05.07.2015.

    Pa na odjelu babinjača na Sv. Duhu nema tople vode već godinama.... pa se o tome ne piše, al bitno da je " Sv. Duh bolnica prijatelj djece " ( i neprijatelj rodilja ).

Komentiraj...
Vidi sve komentare