To je to što me zanima!

'Nemamo turističku sezonu, sada imamo turističku godinu'

Ukupno na razini godine imat ćemo od 5 do 7 posto više. To je ogroman iskorak za hrvatski turizam, gledamo to s optimizmom, rekao je ministar turizma Gari Cappelli
Vidi originalni članak

S osmijehom pratim turističku godinu. Ono što se događa... Više nemamo turističku sezonu, sada imamo turističku godinu, rekao je u nedjelju navečer ministar turizma Gari Cappelli za N1 Televiziju. dodao je kako će po broju turista srpanj na razini cijele zemlje biti veći za 1,2 posto u odnosu na prošlu godinu.

- Ukupno na razini godine imat ćemo od 5 do 7 posto više. To je ogroman iskorak za hrvatski turizam, gledamo to s optimizmom - rekao je Cappelli.

Komentirao je i uspjeh 'Vatrenih' i utjecaj na turističku sezonu. 
- Prisjetit ćete se da je spot s nogometašima, sa sportašima dobio nagradu kao najbolji na svijetu, a pokrenuli smo ga u četvrtom, petom mjesecu kad nismo znali za rezultat, ali smo znali što znači sport. Prije SP-a smo pripremali kvalitetan način promocije Hrvatske. Taj spot i dalje potiče sjajne rezultate. Naravno, uz rezultate na SP-u imamo program koji ćemo izvesti u devetom mjesecu. Koristit ćemo kvadratiće, boje, naše prepoznatljivosti - rekao je Cappelli.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kamik 23.07.2018.

    Ako tome oduzmemo iseljene Hrvate 5-7% na godišnjoj razini rezultat je ukupno poražavajući za vašu vladu Zna Se!

  • vidum 23.07.2018.

    Sad imamo "turističku godinu," s obzirom da nam je sezona podbacila.

  • mily 23.07.2018.

    jadna je zemlja koja sve očekuje samo od turizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare