To je to što me zanima!

Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost

Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku, poručio je predsjednik Sabora.
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) na Facebooku se uz poruku "Tiha voda brege dere" osvrnuo se aktualnu situaciju. 

- Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam: Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima - poručio je Jandroković.

Napominje kako je u trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno podsjetiti da je politika rad za javno dobro. 

- Zaboravite na kratkotrajnu zabavu koju pružaju Milanovićeve izjave. One nas vode direktno u kaos, koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama, i općom nestabilnošću. Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama - napominje. 

Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost, nastavlja Jandroković napominjući kako usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika je ona 'dosadna' politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas. Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku, navodi. 

- Ne dajmo se zavesti. Velike fraze donose male rezultate. Naš put? To su djela, ne riječi. Stabilnost, a ne kaos. Boljitak, ne regresija. Držimo se čvrsto stvarnosti i gradimo Hrvatsku kakvu zaslužujemo - zaključio je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • yocko 19.03.2024.

    Njonjo pokri se po glavi ti svakom premijeru viriš iz guze.

  • HerojTito5 19.03.2024.

    hahhaha,malo se tresemo a nije zima,punimo gaće......

  • ferata 19.03.2024.

    Hrvatska je već država slučaj. Zahvaljujući kradezeu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare