To je to što me zanima!

Nenamjensko trošenje novca: Zlatar Violić istražuje i USKOK

Bivša ministrica kulture Andrea Zlatar Violić bi mogla odgovarati za zlouporabu položaja i ovlasti. Činjenica da je vratila novac može joj biti olakotna okolnost
Vidi originalni članak

Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić zbog malverzacija s novcem ministarstva predala je ostavku koju je premijer Zoran Milanović u srijedu i prihvatio. No problemi za nju tu nisu završili, kako javlja Dnevnik, Zlatar Violić istražuje i USKOK, a istragu su počeli i prije nego je dala ostavku.

Bivša ministrica bi mogla odgovarati za zlouporabu položaja i ovlasti zbog nenamjenskog trošenja sredstava ministarstva. Činjenica da je vratila novac može joj biti olakotna okolnost.

Podsjetimo, prema posljednjem nalazu Državne revizije otkriveno je da je ministrica kulture Andrea Zlatar Violić zajedno sa svojim suradnicima s računa Ministarstva isplatila više od 152.000 kuna za službena putovanja na koja nisu otišli. Taj novac vraćali su naknadno i u ratama, a Zlatar Violić se zbog svega ispričala u svojoj ostavci.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • sumnjičav 26.03.2015.

    Nešto je vratila a koliko je za sada "zamračeno" pokazati će istraga. Još jedan dokaz da su političari jako i brzo kvarljiva roba i da ne smiju duže vrijeme biti na otvorenom.

  • wincic 26.03.2015.

    Pročitao sam to njeno pismo ostavke. I baš se nešto ne sjećam da se ispričavala

  • žofanija 26.03.2015.

    Opet USKOK na poslovima da zarade za gablec, a tamo gdje su milijunske štete, e tamo ih nema, pa dokle samo sitne ribe ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare