To je to što me zanima!

Neobičan posao: 'U početku je bilo čudno, ali navikla sam se'

Sophie (23) tvrdi da je zgrnula pravo bogatstvo odlazeći na plaćene spojeve s usamljenim muškarcima. Objasnila je da se uvijek služi lažnim imenom i lažnim podacima...
Vidi originalni članak

Sophie Chartreuse je mlada fotografkinja koja je napravila svoj profil na kontroverznoj stranici za upoznavanje i zaradila ogromne svote novca. Ova 23-godišnjakinja se odlučila na taj potez kako bi mogla priuštiti najam stana i velike troškove života u New Yorku, prenosi Mirror.

Tvrdi da je zgrnula pravo bogatstvo odlazeći na plaćene spojeve s usamljenim muškarcima. Ova "profesionalka" je za svoje društvo naplaćivala 80-250 funti. Ovim se poslom bavi od 19. godine, a lani je zaradila 105.000 kuna.

- Prijateljica mi je rekla za tu stranicu. Morala sam je isprobati. Bila sam znatiželjna i impulzivna. I bez novca - rekla je Sophie.

Dodaje da joj je u početku bilo čudno izlaziti s duplo starijim muškarcima i strancima, ali da je izvježbala svoje socijalne vještine.

- Inače sam zatvorena osoba i nisam baš dobra s ljudima pa me ovo prisililo da se promijenim. U početku sam pristajala samo na kave i kratke spojeve. Kasnije sam se odvažila - priča Sophie.

Objasnila je da se uvijek služi lažnim imenom i lažnim podacima, a dodaje kako seks nikako nije opcija i da je na stranici jasno naznačeno da se radi samo o odlasku na spoj.

- Najviše mi je platio jedan mladić koji je poslovno posjetio New York i nije htio navečer izaći sam - rekla je Sophie.

Ona je još uvijek slobodna, ali tvrdi da s nekim od klijenata i dalje održava kontakt.

 

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Hiroo_Onoda 16.02.2017.

    105000kn za godinu baš i nije neka lova osim ako se ne radi o funtama.

  • Nananaci 15.02.2017.

    kako je lako bit žensko

  • kokaza10 15.02.2017.

    Spoj na slijepo dvoje zrelih ljudi, iako potencijalno opasan, nije ništa loše. Ja joj vjerujem da sex nije uključen jer bi tada zasigurno zaradila puno više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare