To je to što me zanima!

Neobičan ukras: Milanović na stolu ima mali papirnati brod

Premijer Zoran Milanović obratio se javnosti putem televizije povodom prosvjeda branitelja. Mnogi su uočili neobičan detalj na stolu za vrijeme premijerova govora
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Zoran Milanović se po prvi put u mandatu izvanredno obratio javnosti, i to u povodu prosvjeda branitelja koji traje već devet dana.

Javnosti se obratio putem televizije, a gledateljima koji su pratili njegov govor za oko je zapeo neobičan detalj na radnom stolu.

Naime, na njemu je uz uredno posložene papire i bilježnice, stajao mali papirnati brod. Nije poznato je li brodić djelo Milanovićevih ruku ili nekoga od suradnika niti koja je njegova funkcija.

- Kuda plovi ovaj brod? - jedan je od komentara s Twittera.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • zebra 27 29.10.2014.

    Ma nego, šta ste mislili da je Zoran Milanović glup?.. To nam sad on demonstrira skorašnju situaciju.. Kad država/brod počne tonut (a već je na pragu potonuća) premijer/kapetan će uć u svoj čamac i pobjeć daleko od Hrvatske.. Kaj ne vidite zašto pokazuje taj papiranati čamac?? To bi značilo vidite kad država počne tonut mojom krivnjom ja imam čime pobjeć a drugi neka se potope..

  • shonjo 29.10.2014.

    joj joj joj joj baš je mali brodić tvoj.

  • sablja99 29.10.2014.

    bolje bi bilo da ima križ na stolu..tj svima bi nam bilo bolje u hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare