To je to što me zanima!

Neobičan video kandidata za gradonačelnika Splita: Kujica Indy 'hvali' gazdu Matijevića

SDP-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Davor Matijević u kampanju je uključio svoju dragu ljubimicu, a kaže kako je izvorni video nastao iz zezancije. Sad su stvari postale ozbiljne
Vidi originalni članak

Znam, znam, znam... ni meni se nije svidio na prvu, i čujem da nekima smeta što radi u gradskoj firmi, ali je najbolji drug kojeg možete zamisliti, čuje se iz spota predizborne kampanje Davora Matijevića za gradonačelnika u Splitu. Dar govora 'dobila' je zvijezda spota, njegova kujica Indy.

- Svi koji poznaju Matijevića znaju koliko je vezan uz Indy, 7-godišnju ženku aljaškog malamuta, koju je čak istetovirao na ramenu, ali šaljiv način na koji se ona pojavljuje u njegovoj kampanji tako da “govori o njemu” nitko nije očekivao u splitskoj kampanji - poručili su iz splitskog SDP-a povodom objave neobičnog videa.

'Ne treba bježati od šale u politici'

I premda Matijevićeva konkurencija Željko Kerum skuplja potpise rezanjem sira u tenisicama od 4400 kuna, Matijević je ovu izbornu borbu podigao na viši, pseći nivo.

INVESTICIJA OD 20 MILIJUNA KUNA Matijević (SDP): Interventni tunel rješava problem gužvi u splitskoj Gradskoj luci

- Video je nastao kao plod zezancije mojih prijatelja koji su rekli da je jedino ona moj sigurni glasač, a da se oko svih ostalih, pa i njih moram još potruditi. Prethodnih dana smo iznijeli puno konkretnih prijedloga i bit će ih još u narednim danima, a slijede nam i sučeljavanja. Podršku je pružilo puno građana,  susjeda, prijatelja, članova i simpatizera SDP-a, ali vjerujem da ne treba bježati od šale u politici, pa i na svoj račun. Svakako, javna podrška od Indy je nešto što ću sigurno zapamtiti iz ove kampanje - rekao je Matijević.

SKUPLJAJU SE POTPISI UŽIVO Kerum časti sugrađane, donio domaće vino i sir od 38 kg: 'Za pršut je ipak prevruće'

Cijelu poruku njegove omiljene kujice u pisanom obliku možete pogledati i ovdje:

Znam, ni meni se nije svidio na prvu, a čujem i da nekima smeta šta da radi u gradskoj firmi, ali je najbolji drug kojeg možete zamisliti. Svaki dan brine o meni, trpi moje mušice, istrčava me poslije posla, hrani i pazi me kad sam bolesna. Uredio nam je i vau vau park u kvartu. Jednostavno nema čovika ili pasa kojem ne bi pomogao. Njemu su svi jednako bitni.

PREDSTAVIO ZAMJENIKE VIDEO Havajka, zlatni sat, Gucci s pčelicama i jastozi... Počela je još jedna Kerumova kampanja

Kao što vidimo, izborna utrka za novog splitskog gradonačelnika počela se zahuktavati. Tko će donijeti idući potez?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 05.06.2022.

    Barem ima jedan siguran glas, vauvau……

  • zaladilo 05.06.2022.

    Al ta stanka još postoji?

  • šišaj 05.06.2022.

    Ha-kad ga nitko drugi ne podržava onda je dobra i kujica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare