To je to što me zanima!

Neobični kandidati: Zabranili bi seks, fakultet, EU i NATO!

Oni žele ukinuti fakultete, uvesti filozofiju “u se na se i poda se”, spriječiti da zombiji i masoni ovladaju Hrvatskom. Oni su - najneobičniji izborni kandidati
Vidi originalni članak

Marko Frančišković iz Autohtone Hrvatske stranka prava, veliki istraživač teorija zavjera, najradije bi zabranio Ekonomski fakultet, jer on stvara puke glasnogovornike kapitalizma koji nas uništava. Uđe li u Sabor, naročito ako mu birači daju dovoljno glasova da sam sastavi vladu, Frančišković će ukinuti tu, prema njegovu mišljenju, zastarjelu i reakcionarnu ustanovu, koja usto škodi nacionalnim interesima.

Na Frančiškovićevom radaru pojavljuju se često brojni drugi neprijatelji hrvatske države. Među njima je i Borislav Škegro, ali i Željko Rohatinski. Obojicu bi prema njegovu mišljenju trebalo strogo kazniti.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 24jadnika 27.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kinezojapanac 26.11.2011.

    Ovaj Albino i ovaj do njega stvarno nemaju šta raditi. Voditi jednu zemlju tako iz zafrkancije jednostavno je nemoguće.

  • FEAR_3 26.11.2011.

    nemam pojma dal se slažen sa njin ili ne.... ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare