To je to što me zanima!

Neoprezni na cesti: Brzo vozili, sletjeli u kanal pa se odšetali

OPASAN VIKEND Vozač Forda kraj Kućanaca Đakovačkih izgubio je kontrolu i sletio s ceste. On i još dvoje putnika nisu ozlijeđeni. Skinuli su registarske pločice i nastavili pješice
Vidi originalni članak

Prolazio sam cestom i vidio automobil u kanalu. Pomogao sam izvući mladiće iz smrskanog auta. Nisu bili teško ozlijeđeni, kazao nam je čitatelj. 

U Kućancima Đakovačkim u noći na subotu vozač Forda brzo je vozio. Izgubio je kontrolu i sletio s ceste. 

- Pomogao sam taksistima koji su prolazili onuda da ih izvuku iz auta. Nakon što smo ih izvukli, mladići su skinuli registarske pločice i nastavili do svojih domova pješice - kazao je čitatelj koji je fotografirao nezgodu. 

U Svetom Kaju kraj Solina vozač (24) Peugeota također je brzo vozio u subotu popodne. Sletio je s ceste i zabio se u stup javne rasvjete. 

- Hitna pomoć i vatrogasci stigli su tri minute nakon poziva. Vozač je bio bez svijesti, a vatrogasci su ga 15 minuta izvlačili iz auta - kazao je čitatelj. U nesreći je pretrpio ozljede opasne za život. 

A na cesti D56 u selu Crivac kraj Čavoglava automobil je izletio s ceste. Čitatelj tvrdi da je samo u posljednjih nekoliko mjeseci više automobila izletjelo na istome mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Krešo_1_1 05.06.2017.

    Treba te kanale produbit

  • ichbin2 05.06.2017.

    u čemu je problem s tablicama? jedan se kod nas skršio pred jedno 30g pa je u njemačku vratio samo tablice a auto je pustio nacionalnoj manjini jer mu se nije isplatilo ni izvlačit ga ni popravljat ga

  • arwin 05.06.2017.

    A šta reć. Glup, gluplji....Sva sreća da takve bog čuva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare