To je to što me zanima!

Neoprezni 'pauk' oštetio Mercedes od 800.000 kuna

Šteta na Mercedesu iznosi oko 1000 kuna. 'Pauk' ga je dignuo jer je bio parkiran na mjestu za invalide. Liburnija parking ispričala se vlasniku
Vidi originalni članak

Ispred jednog hotela u Opatiji 'pauk' je dignuo Mercedes. Vozio je skupocjeni automobil deset metara i tada su pali pomoćni kotači. No radnici Liburnije parkinga nisu odustajali i uporno su htjeli odvesti vozilo. Zbog toga su opet nekako podigli prednji kraj na pomoćne kotače i krenuli. Auto je krivudao pa se nakon nekoliko metara popeo na nogostup. Kolotur je izletio, a auto punom težinom lupio u rubnjak i odvalio prednji branik, rekao je čitatelj A. M., koji je fotografiju snimio u četvrtak u Ulici maršala Tita.
- Nakon toga došao je i vlasnik skupog limenog ljubimca i počeo se svađati s vozačem 'pauka', a onda su još čekali da dođe policija - rekao je A. M.
Mirjana Kulaš, glasnogovornica PU primorsko-goranske, rekla je da Mercedes S-klase 320 CDI, koji vrijedi više od 100.000 eura, bio parkiran na mjestu za invalide te da je nesreću skrivio 43-godišni vozač 'pauka'. Šteta je na Mercedesu, prema procijeni policije, 1000 kuna. U tvrtki Liburnija parking rekli su da im je ovo prvi put da im je auto ispao te su se ispričali vozaču. Nisu mu naplatili prijevoz, a štetu će platiti njihovo osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • baki pvo 14.03.2008.

    Naravno,uvjek nastradaju nedužni,a tajkuni opstaju,kao i na c(ij)elom balkanu

  • Truper 13.03.2008.

    1000kn štete?? Hahahah.. 300kn je samo da pozdrave vlasnika u servisu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare