To je to što me zanima!

Neoprezno skretao Golfom pa ga u bok udario Aveo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
P. I. skretao je Golfom iz zagrebačke Maskimirske u Ulicu Jordanovac. Na križanju s je skretanjem presjekao put drugom vozilu te su se sudarili
Vidi originalni članak

Učenik sam XV. gimnazije u Zagrebu. U školi smo u srijedu imali predavanje na kojem su nam policajci objašnjavali kako se ponašati u prometu. Minutu nakon što smo izašli iz škole auto je udario u bok drugog. Staklo je puknulo, a vozač je otvorio vrata i samo je ispao iz auta. Brzo je stigla Hitna pomoć, a malo kasnije i prometna policija, rekao nam je čitatelj, koji je u srijedu u 14.45 snimio nesreću na križanju Maksimirske i Ulice Jordanovac u Zagrebu. Srećom, teže ozlijeđenih nije bilo, rekli su u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
- P. I. (54) vozio je Golf Maksimirskom cestom prema Dubravi. Na križanju je skretao u Jordanovac. No nije propustio Chevrolet Aveo, kojim je Maksimirskom prema zapadu upravljao M. L. (21). Udario je Golfa u bok. Ozlijeđenih nema. Tramvajski promet bio je obustavljen prema središtu od 14.50 do 15.45 sati - rekli su nam u četvrtak u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare