To je to što me zanima!

Nepoznati muškarac napao je novinarke u Slavonskom Brodu

Psujući ih: "koju p... materinu snimaš", nasilnik je iz ruku novinarke Ružojčić pokušao istrgnuti kameru prijeteći da će ju razbiti. Policija je reagirala brzo...
Vidi originalni članak

Radeći novinarski posao na slučaju u kojem je u utorak navečer oko 22.30 u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu 30-godišnji I.J. iz pištolja ispalio tri hica u 31-godišnjeg M.G. u blizini mjesta događaja, ispred ugostiteljskog lokala, u obavljanju posla novinarku HRT-a Višnju Ružojčić i novinarku SBplus portala Aleksandru Primorac grubo je fizičkim nasrtajem spriječio zasad nepoznati muškarac. 

Psujući ih: "koju p... materinu snimaš", nasilnik je iz ruku novinarke Ružojčić pokušao istrgnuti kameru prijeteći da će ju razbiti. Kako je novinarka opirući se kameru čvrsto držala u svojim rukama agresivni napadač uspio je tek s mikrofona potrgati zaštitu. Uplašene novinarke o fizičkom nasrtaju odmah su izvijestile Policijsku upravu brodsko-posavsku, policija je reagirala brzo i, neslužbeno doznajemo, protiv muškarca će podnijeti prijavu zbog remećenja reda i mira. 

U vezi nasrtaja na novinarke oglasio se priopćenjem Ogranak Hrvatskog novinarskog društva brodsko-posavske županije.

- Najoštrije osuđujemo nasrtaj na novinarke tijekom obavljanja njihovog profesionalnog zadatka. Novinarke su na terenu prikupljale informacije vezane uz pucnjavu u kojoj je s tri metka ranjen muškarac star 31 godinu, a koji je danas preminuo. Pozivamo sve da omoguće nesmetan rad novinara, koji su često u složenim situacijama tijekom izvještavanja o događajima od interesa za širu javnost -stoji uz ostalo, u priopćenju brodskoposavskog HND-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • StellaKujica 23.08.2017.

    ako su ovi iz 24 časa neka ih je

  • Lina39 23.08.2017.

    Da su imale sprej i poprskale ga pravac u oči sada bi već bio u policiji !

  • exer55 23.08.2017.

    Mora da je kolega junior kruljca

Komentiraj...
Vidi sve komentare