To je to što me zanima!

Učestali pljuskovi zadaju im probleme: Sve je depresivno

Na području Rijeke je u zadnjih 24 sata palo najviše oborina u Hrvatskoj. Neprestalni pljuskovi zadaju Riječanima brojne probleme. Meteorolozi najavljuju da neće stati do kraja tjedna...
Vidi originalni članak

Kiša u Rijeci neprestalno pada od ponedjeljka. Oblačno je, a sunca uopće nema, kažu nam Riječani. Meteorolozi najavljuju da neće stati do kraja tjedna.

Ovih dana se na ulicama Rijeke mogu vidjeti sivi i depresivni prizori. 

 

Isti vremenski uvjeti očekuju Riječane sve do početka idućeg tjedna kada će se temperature biti nešto niže, ali se očekuje prestanak padanja kiše.

Zbog ovakvih vremenskih uvjeta, mnogi su imali i prometnih problema.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ravno1 04.02.2017.

    1. Da su svojevremeno čelnici Rijeke, umjesto što su 500.000.000 kuna uložili u bazen na Kantridi, dio tog novca uložili u sređivanje odvoda oborinskih voda, danas bi situacija bila bolja. Svaka malo jača kiša u Rijeci dovodi do prevelikih problema. 2. Kada bi manje financirali razno razne udruge (jedan primjer je Zoran Stevanović), također bi bilo novaca za sređivanje odvoda oborinskih voda.

  • Čavoglavi Hrvat 03.02.2017.

    5 dana nema sunca i vijest se daje u novine, a ljudi depresivni. Hhaahhahahaha. Uzmite najbolje bolovanje da se oporavite.

  • nori 🖖 03.02.2017.

    Prava ih depresija čeka tek u proljetnom dijelu nogometnog prvenstva 🦋

Komentiraj...
Vidi sve komentare