To je to što me zanima!

'Nesposobna Vlada kriva je za zamrzavanje novca'

Komentirajući zamrzavanje 135 mil. eura iz pretpristupnih fondova EU, Zoran Milanović rekao je kako je za to kriva nesposobna Vlada
Vidi originalni članak

Komentirajući zamrzavanje 135 mil. eura iz pretpristupnih fondova EU, Zoran Milanović rekao je da se Europska komisija na to odlučila nezadovoljna sposobnošću Vlade. Pozvao je Vladu, koju drži odgovornom za zamrzavanje novca, da prizna odgovornost te da to ne skriva od javnosti. Dodao je kako mu je žao što većina čestitki Vladi sadrži upozorenja. Rekao je i kako je, prema njegovu mišljenju, za odluku Bruxellesa, odgovoran "samo jedan čovjek, koji je brana napretku, jer timskog rada u HDZ-u nije bilo niti će ga biti".

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zgbxl 16.01.2008.

    Da nije taj novac zavrsio u placanju HDZove kampanje?? Tako Milanovicu, nastavi takvom opozicijom tu u samom u Bruxellesu kad si vec izgubio izbore pa neka se cuje kakvu HDZovu vlast ima ta nasa Hrvatska ! Republika BANANA! Sto drugo? Zanimaju me pregovori koji ce kolapsirati i plasirati Hrvatsku za clanstvo u EU (ako ce je jos biti) u 2 polovici 21 stoljeca! Neka si prije potrazi clanstvo u VATICANU!!!

  • aranea 16.01.2008.

    Vidim da se u većini komentara Milanović... svi su političari isti..nije Milanović ništa bolji ni godi od Sandera, samo Sanader zna upakirati sranje crvenom mašnom, a Milanović ne zna...ali čitav ovaj članak je zapravo o tome kako propadamo i kako Europa to vidi, samo mi to ne vidimo. A sami smo izabrali vladu...

  • AngryMob 15.01.2008.

    Da udrugabu ovaj put se slazem s tobom u vezi ponasanja Milanovica...stvarno ga malo pretjeruje. Ali nisu ni sva ta upozorenja i smrzavanje tih racuna bez razloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare