To je to što me zanima!

Nesreća kod Karlovca: U naletu automobila preminuo biciklist

Ozlijeđeni 63-godišnjak je na putu do bolnice preminuo, a policija je vrlo brzo došla do vozača koji je skrivio nesreću. Imao je 1,33 promila alkohola
Vidi originalni članak

Pijani vozač (27) automobila udario je biciklista (63) i pobjegao s mjesta nesreće u četvrtak oko 20 sati u Mahićnu kod Karlovca. Ozlijeđeni 63-godišnjak je na putu do bolnice preminuo, a policija je vrlo brzo došla do vozača koji je skrivio nesreću. Očevidom su utvrdili da je 27-godišnjak upravljao automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem od 1,33 promila alkohola, te je zbog neprilagođene brzine i smanjene vidljivosti sustigao i automobilom udario bicikl kojim je u istom smjeru upravljao 63-godišnjak, koji je započeo skretati u dvorište.

- Očevidu je nazočio zamjenik županijske državne odvjetnice, a protiv 27-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, dok u cilju utvrđivanja ostalih relevantnih činjenica slijedi daljnje kriminalističko istraživanje - priopćuje policija. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Krešo_1_1 13.09.2019.

    A dobro. Il će naučit kako se ponaša u prometu ili će biti istrebljeni. U svakom slučaju dobro

  • alice111 12.09.2019.

    automobil naletio na biciklistu, ništa drugo nije rečeno! Čemu odmah komentari zebra, slušalice...jel to ono što viđate svakodnevno?

  • 12.09.2019.

    automobil naletio na biciklistu? Biciklist preminuo u nesreći? Baš čudno. Ja očekivala da će preminut auto. Kako ovi novinari pišu čini mi se da je svaki ima po tri pomoćnika u nastavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare