To je to što me zanima!

Nesreća kod Preloga: Denisa u smrt odvezao pijani vozač (30)

Vozač (30) pod utjecajem alkohola u količini od 1,32 grama po kilogramu, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste pa je sletio s ceste, priopćila je policija
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći u subotu ujutro u Sv. Križu u Međimurju poginuo je 24-godišnji Denis Kalšan, koji je u prevrtanju ispao iz vozila. Policijska uprava međimurska danas je iznijela nove detalje vezane za nesreću.

- Upravljajući osobnim automobilom iz Preloga prema Čakovcu, 30-godišnji vozač pod utjecajem alkohola u količini od 1,32 grama po kilogramu, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste. Zbog toga je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sišao izvan kolnika, gdje je udario u zid zgrade gospodarskog objekta te se u nastavku kretanja višestruko prevrnuo u polju kukuruza. Od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo je 24-godišnji putnik te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se danas obaviti obdukcija - kazao je novi glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek.

Dodao je da je 18-godišnji putnik teško ozlijeđen, a vozač (30) te 22 i 24-godišnjaci lakše su ozlijeđeni.

- Protiv 30-godišnjeg vozača zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku - kaže Risek.

Mladići su iz Preloga i okolice. Priča se da su noć proveli u lokalu i navodno krenuli na još jedno piće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jelenaZGB 23.10.2017.

    nadam se da će i pijanog vozača snaći ista, ako ne i gora sudbina :)

  • Quentin Borg 23.10.2017.

    Bit će bolje.

  • 23.10.2017.

    Državo jadna li si kad su ti mladi zainteresirani samo u alkohol i narodnjake. Poraz!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare