To je to što me zanima!

Nesreća kod skretanja za Zrće: Motorist udario u Hitnu pomoć

Motorist je u šoku ležao na cesti, izgledao je kao da je mrtav, a djelatnici Hitne su ga imobilizirali. U trenu se stvorila kilometarska kolona, rekla je čitateljica K.V.
Vidi originalni članak

Scena je bila užasna. Motorist je u šoku ležao na cesti, izgledao je kao da je mrtav, a djelatnici Hitne su ga imobilizirali. U trenu se stvorila kilometarska kolona. Na Zrću su počeli festivali pa Britanci stižu u velikom broju. Meni je izgledalo kao da se motorist zabio u prozor vozila Hitne pomoći - javila nam je čitateljica K. V. (33). 

Ona je na prometnu nesreću na otoku Pagu, kod skretanja za Zrće naišla na putu do Novalje. Ličko senjska policija potvrdila nam je da je do nesreće došlo, no nisu odmah znali sve detalje. 

- Do nesreće je došlo na državnoj cesti 106, kod skretanja za Zrće. Sudarilo se vozilo Hitne pomoći gospićke registracije i državljanin Velike Britanije (24) na mopedu također gospićke registracije. Oboje  su vozili u pravcu Novalje. Unesrećenog motociklistu prevezli su u zadarsku Opću bolnicu, a detalje ćemo znati nakon završetka očevida - kazala nam je policijska glasnogovornica Maja Brozičević. 

Prema neslužbenim informacijama, motorist bi mogao proći s lakšim ozljedama. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Supanc 01.07.2015.

    . ..Doista neznamo zašto Velika Britanija i dalje inzistira na radnim dozvolama za Hrvatske građane? ??"Yasen(k)a"d.o.o.("Mi"). ..

  • 8co1 01.07.2015.

    Poanta koji nisi uspio shvatiti, što i nije čudno za tebe, je da svi motoristi krše propise za razliku od samo manjeg broja vozača automobila.

  • lourdesspadme 01.07.2015.

    Dosla san samo pribrojat "sreca u nesreci" komentare

Komentiraj...
Vidi sve komentare