To je to što me zanima!

Nesreća kod Viljeva: Izgubio je nadzor nad vozilom i poginuo

Zadobio je teške tjelesne ozlijede od kojih je preminuo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), dok je putnik koji je bio u vozilu teško ozlijeđen, izvijestila je policija
Vidi originalni članak

Od ozljeda koje je u srijedu zadobio u prometnoj nesreći kod Donjeg Miholjca, u osječkoj bolnici umro je 39-godišnji vozač iz Podravske Moslavine, izvijestila je u četvrtak osječko-baranjska policija.

Prometna nesreća dogodila se u srijedu poslijepodne na državnoj cesti između Donjeg Miholjca i Viljeva, 39-godišnjak iz Podravske Moslavine zbog neprilagođene je brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u kanal.

Zadobio je teške tjelesne ozlijede od kojih je preminuo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC), dok je putnik koji je bio u vozilu teško ozlijeđen, izvijestila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 30.08.2019.

    Ne znam ako je netko pogledao na karti, ali zavoja na toj cesti nema ni da ga tražiš povećalom. Stvarno je bio majstor.

  • Prva Proleterska 29.08.2019.

    Ja bih samo rekao , da mu ja nisam stiskao gasa ! Vožnja , ona prava i sigurna iziskuje od vozaća velik umski napor , ako hoće pravilno voziti ukljućujući i pozornost na OSTALE SUDIONIKE u prometu! U takvoj vožnji i se nema vrijemena kuckati po mobiju , ni okretati glavu prićajući sa suvozaćem¨!

  • 29.08.2019.

    kaius, kaj ti filozofiras , to se desava samo praznoglavcima, lzuzece bolest .ovo sve sto si kao razloge naveo , svaki onaj koji ima nesto u glavi mislit ce na te stvari , meni netreba policija da mi kaze , joj gospon ako bute po mobitelu prckali mogli bi zavrsiti u grabi , mora li prije svakog zavoja stajati policajac i reci mi , pazite tam napred je veliki zavoj , jucer je jedan izletio i poginuo , jaa bi jos dodao da su tisuce i tisuce prosle taj zavoj bez problema , na kaius imas li jos filozofija .

Komentiraj...
Vidi sve komentare