To je to što me zanima!

Nesreća na A1: Auto podletio pod kamion, vozač poginuo

Zagreb: Auto je u ponedjeljak oko 19 sati podletio pod kamion na petom kilometru autoceste A1. Vozač auta je poginuo na mjestu. Iz vozila su ga izvlačili vatrogasci
Vidi originalni članak

Automobil je u ponedjeljak oko 19 sati podletio pod kamion na petom kilometru autoceste A1 Od Zagreba prema Splitu. Vozač automobila je poginuo na mjestu. Sudar je bio u smjeru Zagreba, a na mjesto nesreće su bili upućeni i vatrogasci koji su vozača izvlačili iz auta. Očevid je u tijeku, kažu u zagrebačkoj policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • vedranap 27.12.2012.

    želim samo reć da braco nije bio kriv.kamionđija se odlučio okrenut i krenuo je u rikverc bez ualjene signalizacije i bez da je pogledao da li tko ide prema njemu...i to su mi profi vozači kamiona..ubio je oca djeteta od 4 god...a komentar malog je bio" ja ću kupit helikopter i otić po tatu u nebo"

  • DraganŠimić 26.12.2012.

    Nemogu vjerovat... Kolega, pocivaj u miru! Iskrena sućut obitelji

  • tatamlata 26.12.2012.

    A1 kilometar 5 - tocno tamo je odvojak za naplatne Demerje. Tamo se cesto vozi velikom brzinom ravno a onda se naglo skrece na odvojak gdje je vec ogranicenje brzine. Ne jednom tamo bude velike zbrke, narocito kad se stranci vracaju sa mora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare