To je to što me zanima!

Nesreća na A3 između čvorova Okučani i Nova Gradiška, vozi se jednim prometnim trakom

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Nova Gradiška u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine, upozoravaju u srijedu ujutro iz HAK-a
Vidi originalni članak

Iz Hrvatskog autokluba upozoravaju vozače na dodatni oprez.

Naime, magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Zastoji su mogući na dionicama cesta gdje traju radovi pa HAK upozorava vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na državnoj cesti DC6 u mjestu Brajakovo Brdo, zbog odrona, vozi se jednim trakom.

NJIMA SE BAŠ ŽURILO VIDEO Glupo, neodgovorno, opasno... Na A1 kod Bosiljeva pretjecali po zaustavnoj traci

Prekinut je promet na županijskim cestama Velika-Slatinski Drenovac kroz Park prirode Papuk zbog odrona te u mjestu Biškupci  zbog oštećenja mosta.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vito1 09.06.2021.

    Ne tako davno smo po noći išli autoputom prema moru. Ispred jednog tunela neka spodoba u crnom maše nekom krpom, "totalno nevodljiva", usporimo, a "kadono" vatrogasac maše nečim pored ceste. Pitamo se što je i polako vozimo u tunelu. Na izlazu tunela prikolica šlepera, prolazimo pred nje i vidimo da je šleperu pukao kotač točno paralelno s betonom kraja tunela. Vatrogasac "nevidljiv", nema oznaka u tunelu "ispred" prikolice šlepera, nema niti rotirki. Tek na izlazu, ispred kabine šlepera vatrogasno vozilo. "Očito" je kotač tek puknuo i vatrogasci se nosi odmah snašli, jer su poslali čovjeka u crnom da maše ispred ulaza u tunel, bez ijedne trake na sebi koju bi farovi osvjetili. Nadam se da su se "u međuvremenu" opametili.

  • Vito1 09.06.2021.

    Ovo je 27 savjetnika koje je Bandić držao na masnoj plaći: Na njih grad troši milijune kuna--- Zar je Tomy zabranio komentirati "pročelnike"???

  • Vranurina 09.06.2021.

    Ajde bar upali rotirke. Nikad neznaš...Vidio u njemačkoj kako je lik sa bemburom sastavio policiju i hitnu u zaustavnoj traci. Kao nije vidio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare