To je to što me zanima!

Nesreća u Međimurju: Pijan se zabio u auto, van ispala beba

Majka i beba prebačene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Dijete (rođeno 2015.) je teško ozlijeđeno, a majka lakše. Maloljetni pijani vozač je napuhao 0,72 promila
Vidi originalni članak

Maloljetni vozač auta pod utjecajem alkohola je u subotu navečer u Goričanu skrivio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene mama i beba. 

Vozač se, vjerojatno zbog brzine, zabio u auto koji je skretao u dvorište u Prvomajskoj ulici. Od siline udara vozilo je odbačeno i iz njega je ispala beba koja je bila na stražnjem sjedalu u naručju majke. 

Udareno vozilo nastavilo se kretati i udarilo je u zid, a vozilo koje ga je udarilo sišlo je van kolnika i udarilo u betonski stup niskonaponske mreže. 

Majka i beba prebačene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Dijete je teško ozlijeđeno, a majka lakše. Maloljetni vozač je napuhao 0,72 promila.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • edoo_1 28.12.2015.

    Ma dajte ljudi molim vas....ajmo si sad svi biti jako pametni i komentirat majku...kako vas nije sramota,dajte se polijte kantom hladne vode da dođete k sebi! Neznam ja o čemu se tu radilo a neznate ni vi i zato molim vas okanite se silnog pametovanja!

  • zgtg 27.12.2015.

    brazilci

  • kokicaa 27.12.2015.

    takve stvari se događaju samo u hrvatskoj.. u sloveniji su zakoni takvi da se nitko ne usudi voziti iznad ogranicenja ili nevezan, a kamoli maloljetan, bez vozacke ili s djetetom u krilu.. kod nas nema reda i zato se događaju takve nesreće, nazalost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare