To je to što me zanima!

'Poletjeli su, napravili zaokret i srušili se...čuli smo eksplozije'

U subotu iza 17 sati u padu zrakoplova na sportskom aerodromu kod Daruvara poginulo je dvoje ljudi. Stradali su Tomislav Bublić (27) i Vladimir Vojta (57)
Vidi originalni članak

U subotu iza 17 sati u padu zrakoplova na sportskom aerodromu kod Daruvara poginulo je dvoje ljudi. Laki avion tipa Fox je još iz nepoznatih razloga pao u šumu nedaleko aerodroma. Začule su se dvije eksplozije nakon čega se avion zapalio.

U nesreći su poginuli Tomislav Bublić (27) i Vladimir Vojta (57) . Tomislav je  bio predsjednik Aero kluba Ždral iz Daruvara, a Vladimir upravitelj aerodroma.

Radio Daruvar je javio da je dvojac krenuo na rutinski let nakon što su zajedno s prijateljima bili u akciji uređenja aerodroma. 

Nedugo nakon polijetanja, okupljeni na aerodromu ugledali su dim na obližnjem brdu nakon čega su odmah pozvali vatrogasce i policiju.

- Poletjeli su s aerodroma oko 18 sati, napravili zaokret, zašli iza brda i tad ih više nismo vidjeli - rekao je je član aerokluba "Ždarl" Daruvar Staniša Stanković za HRT

Vladimir je preživio nesreću 2008.

Vladimir  je, inače, 2008. već imao jednu nesreću. Preživio je pad sportskog aviona u kojem je bio s prijateljem. Njih dvoje su se srušili na kuću u Nedelišću kod Čakovca. 

Zaradili su prijelome, ali uspješno su se oporavili u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • japanokinez 03.08.2015.

    meni je sada puno jasnije zasto je ovaj mladi opet pao.

  • budalajlama 02.08.2015.

    Jedanput se već srušio, ...i opet ga je lipi đava nagonija letat.(valjda će se sad opametiti)

  • _l_ 02.08.2015.

    Aero klub Ždral Daruvar je dodao/la novu fotografiju. Sportski klub · 513 ljudi se ovo sviđa · 14 sati · Broj osoba kojima se ovo sviđa: 65 · Broj komentara: 83

Komentiraj...
Vidi sve komentare