To je to što me zanima!

Nesreća u Slatini: Vozačica izbjegavala kamion i prevrnula

Vozačica (20) je izgubila nadzor nad autom koji je sletio s ceste, udario u betonski most i prevrnuo se na krov. Djevojka je teško ozlijeđena, ali život joj nije ugrožen
Vidi originalni članak

Na državnoj cesti D2 u Slatini u utorak oko 16.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške ozljede, prijelom ruku i nogu, zadobila dvadesetogodišnja djevojka iz Slatine. Prema neslužbenim izvorima djevojka se osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kretala državnom cestom. Izgubila je nadzor nad automobilom koji je prešao na lijevu stranu i završio u putnom jarku udarivši u betonski putni most. Od brzine automobila i siline udarca automobil je završio na krovu, a djevojka je, sva u krvi, uspjela sama izaći iz automobila. Pružena joj je prva liječnička pomoć u slatinskoj Hitnoj pomoći, a zatim je prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje je zadržana na liječenju. Roditeljima je ispričala da je na cesti izbjegavala kamion koji se kretao iz suprotnog smjera, te da se je automobil zaljuljao i tako završio na krovu. Policija provodi kriminalističko istraživanji koje treba utvrditi stvarni uzrok prometne nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tatamlata 20.07.2011.

    Pa neku bajku je morala rec roditeljima. Par "svjedoka" koji ce se "nac preko oglasa" u novinama i nakon 10 godina sudjenja dobit ce odstetu od osiguranja. Ako podmaze ici ce to puno brze ;) Ja sam za serijsku ugradnju pisaca voznje (crna kutija) u svakom vozilu koje moze vozit iznad 50km/H.

  • šumasti 20.07.2011.

    Ludi, nemojte samo pljuvati po vozačima ili vozačicama, ja živim u Slatini i svaki dan se vozim po toj cesti koja je najblaže rečeno cesta smrti. Kada bih imao novaca kupio bih si tenk i onda bih možda donekle bio siguran... cesta je izbrazdana dubokim kolotrazima i rupama, te zakrpama kakvih se mogu sjetiti samo naši cestari, najlakše im je staviti znak 50 i vi ruljo vozite se kao na biciklu dok u dalmaciji više neznaju kamo će sa asfaltom, valjda kad nemaju kamo sa njim onda ajde da izbušimo nekakav tunel... ceste su krive koliko i mi!

  • Kovacccc 19.07.2011.

    Sto se tice ovog problema mladih vozaca, EU je rijesila efektivno.. Naime zakon o vozacima koji imaju manje od 3 god iskustva zabranjuje se voznja od 23h do 6 u jutro, moraju da imaju slovo "P" na papiru velicine 10*15cm sa brojem vozacke dozvole na zadnjem staklu, moraju da voze 10km/h ispod dozvoljene brzine, i ne smeju da voze automobile koja imaju vise od 8 cilindara i koja imaju vise od 1400 kubika. Naime sve ove odredbe se primjenjuju te kriticne prve tri godine dok novopeceni vozac ne stekne neophodno iskustvo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare