To je to što me zanima!

Nesreća u Zaprešiću: 'Čovjek nije zakočio na zebri, zabio se u dječaka i oborio ga'

Dječak je prelazio zebru, a vozač je, prema izjavama očevidaca, počeo kočiti tek koji metar prije zebre. Dječak je prevezen na Sv. Duh
Vidi originalni članak

- Oko 18:20 su djeca išla iz kafića. Vozač osobnog automobila očito nije gledao, tek je počeo kočiti metar od zebre kad je naletio na dječaka koji se srušio na pod - ispričao nam je čitatelj koji je vidio trenutak nesreće. 

TEŠKO JE OZLIJEĐENA Pijani vozač udario je ženu na pješačkom prijelazu u Zaprešiću

 

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA NESREĆE:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz policije za sada mogu reći samo da je do nesreće zaista došlo te da je dječak prevezen u Sveti Duh. Težina ozljeda se i dob dječaka se još ne znaju.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Pepeljuga12 08.11.2021.

    Vi samo da nešto napišete nije bitno jel istina ili nije🤔Dječak od 60 i nešto godina??Netko Vam posnimi video da izmisljene informacije i evo ga jupiiiiii imate gro pregleda👌Zašto pojedini pljuju vozača?Jer znate pozadinu price?Jel znate tko je kriv?Najlakse je osuđivati a pojma nemate!

  • 1234566 07.11.2021.

    Da se malo uputite u informacije i sve što se izdogađalo znali bi da se uopće ne radi o dječaku. Skroz su nepotrebni komentari da mu treba oduzet vozačku jer se to svakome može dogoditi, naravano da je vozač kriv ali mu ne trebate dodatno nabijati pritisak na dušu.

  • IVANČICA46 07.11.2021.

    Prije objave bi trebalo provjeriti informacije jer čitatelj koji je snimao očito nije dobro upoznat.Jer da je znao bi da se nije radilo o nikakvom dječaku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare