To je to što me zanima!

Nema vozačku: Sa 3,7 promila s ceste izgurao majku i djecu

On se kretao iz Đurđevca u smjeru Grkina. Prilikom nepropisnog mimoilaženja prešao je na suprotnu traku kojom se kretala 34-godišnja vozačica Forda dok je s njom u automobilu bilo dvoje njezine djece
Vidi originalni članak

U direktnom sudaru dva osobna automobila u nedjelju oko 16.15 sati, u đurđevačkom prigradskom naselju, Grkine, četiri su osobe ozlijeđene, a među njima i dvoje djece u dobi od 6 i 13 godina. Vozač Opel Corse (23), je dolazio Županijskom cestu iz Molvi u smjeru Đurđevca, i u 'S' zavoju je prešao na suprotnu stranu, preko pune linije i udario u Ford Focus, kojim je iz smjera Đurđevca upravljala žena (34) i uz nju se u vozilu nalazilo i dvoje malodobne djece. Na sreću svi četvero su lakše ozlijeđeni. 

Alkotestom je utvrđeno da je vozač Corse bio totalno pijan, jer mu je izmjereno čak 3,79 promila. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Pored toga on se upustio u 'avanturu' i bez položenog ispita i tako doveo u opasnost majku i dvoje djece, koja je, kako nam je potvrdio jedan očevidac, vidjevši da joj u susret dolazi vozilo koje 'glavinja' cestom, pokušala izbjeći direktan sudar, ali nije uspjela. 

KOD ĐURĐEVCA U sudaru ozlijeđeno četvero ljudi, među njima dvoje djece

Nakon udarca njezin se automobil zaustavio udarivši u drvo par metara od ceste. Nesavjesni je vozač nakon ukazane pomoći priveden u policijsku postaju na otrežnjenje, potvrđeno nam je u policiji. Tijekom očevida, policija je vozila propuštala naizmjenično. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Vrac666 28.05.2018.

    Sigurno je iz neke društveno prihvatljive obitelji

  • mr_bizonko 28.05.2018.

    Ovo je za 5 godina zatvora minimalno. Nevjerojatno što rvacko krivosuđe sve tolerira i pušta da slobodno baulja među normalnim narodom...

  • Prva Proleterska 28.05.2018.

    Članak je razumljiv za one koje poznaju ne samo marke auta nego i imena tipova istih ! Za ostale, ovaj članak nema ni repa a bome ni glave . Doduše i nemoguće ih je razlikovati jer sta oba žute boje sive nijanse !

Komentiraj...
Vidi sve komentare