To je to što me zanima!

Nesretni labud zapeo u kanalu, iz blata ga izvukli HGSS-ovci

NIJE MOGAO POLETJETI: Nakon što su ga izvukli utvrdili su da nije ozlijeđen i prema naputku udruge AWAP prevezli ga na obližnju vodenu površinu i pustili ga
Vidi originalni članak

Nesretni labud zapeo je u srijedu u svježe prokopanom muljevitom kanalu na području Huma Bistričkog nedaleko od Marije Bistrice pa mu je u pomoć priskočio HGSS. 

Dva člana Stanice Krapina krenuli su na teren i pronašli nesretnu životinju. Već ranije obaviješten je veterinar, a kontaktirana je i udruga AWAP. Životinja nije mogla sama iz kanala zbog strme obale, a nedostatak vode onemogućavao joj je polijetanje, objavio je HGSS.

Nakon što su ga izvukli utvrdili su da nije ozlijeđen i prema naputku udruge AWAP prevezli ga na obližnju vodenu površinu i pustili ga.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Iskrivljena antena 22.12.2016.

    Ovaj drugi labud do ovoga koji je zapeo je umro od smijeha hahaha

  • OM Sai Baba 22.12.2016.

    ovo je prava priča, jeste čitali? "Cincinnati Police Sergeant James Givens told InsideEdition.com: “I was sitting in a patrol car in a parking lot, I heard something pecking on the side of the door and I looked down and I thought the goose was hungry. I was eating a bagel and I tossed it a piece but it didn’t have any. It walked in front of me so I followed it and it took me to its baby that was tangled in rope.”" http://www.insideedition.com/headlines/16349-momma-goose-asks-officer-for-help-untangling-baby-from-balloon-string

  • kabrit 22.12.2016.

    bravo ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare