To je to što me zanima!

Nestala ljubavnica od Borisa Nemcova opasna je špijunka?

Novi broj tjednika Express jedini donosi priču o tome gdje bi se mogla skrivati Durickaja, kako je sa svojom obitelji pobjegla u Ukrajinu gdje joj se gubi svaki trag
Vidi originalni članak

Zaur Dadajev, bivši čečenski policajac, povukao je obarač. I to je jedino što se sigurno zna. Ili, zapravo, ono što nam je servirano. Sve ostalo je još u debeloj magli, premda je od ubojstva Borisa Nemcova, Putinova najvećeg političkog protivnika, prošlo više od mjesec dana. Vjerojatno će tako i ostati jer je jedini svjedok pucnjave na moskovskom Crvenom trgu 27. veljače – nestao.

Nemcovljevoj ljubavnici i manekenki Ani Durickaji, koja je bila s njim u trenutku kad ga je Dadajev s četiri metka usmrtio, izgubio se svaki trag. Nitko ne može locirati niti njezinu majku Inu i brata Bogdana.

Novi broj tjednika Express jedini donosi priču o tome gdje bi se mogla skrivati Durickaja, kako je sa svojom obitelji pobjegla u Ukrajinu gdje joj se gubi svaki trag, te zašto neki tvrde da je opasna špijunka, a drugi da je histerična i u teškom mentalnom stanju.

>>> Više čitajte u Expressu...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • wolfmoon 08.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • milanmilan 08.04.2015.

    pobjegao mi prazan komentar, pa tko je ovom dopisniku dao posao, ljubavnivca od Borisa / ljubavnica od papira ili nekog drugog materijala a ne od Borisa.... ej....gramatika...?? 0 bodova ??

  • milanmilan 08.04.2015.

    aa

Komentiraj...
Vidi sve komentare