To je to što me zanima!

Nestalo je 8 ljudi u posljednjih tjedan dana, jeste li ih vidjeli?

Na stranici Nestali.hr objavljeno je kako je od prošloga petka nestalo osam ljudi. Policija moli građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije o nestalima
Vidi originalni članak

U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je osam ljudi, od kojih petero ima do 19 godina, objavljeno je na Nestali.hr. Lara Jurić (16) nestala je prošlog petka s adrese Donja Dobra 8a u Općini Brod Moravice. Visoka je između 165 i 170 cm, ima kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Marinko Đanija (14) i Josip Bumbar nestali su 12. lipnja. Marinko je visok oko 150 cm, slabije je tjelesne građe te ima crnu kosu. Posljednji put kada su ga vidjeli imao je tamnoplavu trenitku, crnu jaknu s kapuljačom te narančasto-smeđe tenisice. Josip je visok oko 175 cm, ima plave oči i kestenjastu kosu, a srednje je građe.

Filip Meašić (17) nestao je po četvrti put sa adrese Sv. Mateja 70a u Zagrebu. Mladić je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Na sebi je imao crnu majicu s kapuljačom, bijele tenisice i crnu trenirku. Još se traga i za Chettanom Taprap (32), koja je u utorak nestala s plaže na Rabu. Žena ima prebivalište u Njemačkoj, a visoka je 150 cm, ima smeđe oči i crnu kosu. Slabije je tjelesne građe. Drago Huzjak (63) je prije tri dana traktorom otišao s adrese prebivališta u Pisarovini. Imao je zelenu košulju, plave traperice i crne cipele. Visok je oko 185 cm, ima prosjedu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. 

Biserka Sila (45) u četvrtak je nestala u Karlovcu. Žena je visoka 170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je srednje tjelesne građe. Iz Ivanca je u petak nestao Tomislav Pređak (17). Mladić je visok oko 166 cm, srednje je građe te ima zelene oči i kestenjastu kosu. Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju informacija o nestalim ljudima.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • nino-slav 06.07.2012.

    a i ne nestalli kakvi su :)

  • marinac_1 18.06.2012.

    Ameri testiraju novi Cloaking device. Šalu na stranu već sam pisao o tom mnogo puta i biti će toga sve češće tako da će to kroz jedno vrijeme postati obična svakodnevnica. Vladu to nije ni briga. I oni imaju program dokle nas mogu ponižavati, gdje je ta granica. Ne morate biti previše inteligentan da dokučite od koje države sve zlo i zaraza dolazi.

  • Ive123_1 18.06.2012.

    Najgore od svega je to sto neki klinci sami bježe od kuće i vrate se nakon par dana, tako da se nažalost nemogu razlučiti ozbiljni slučajevi od ne ozbiljnih. Al nevjerojatno je to što smo nekad viđali takve stvari samo na televiziji i mislili da se to ne događa blizu nas, a sad je došlo vrijeme kad se takve stvari događaju u susjedstvu. Stvarno je to žalosno da današnja djeca stvarno nisu sigurna, ponekad se stvarno zabrinem za mlađu sestru što ponekad ide tu u obližnji park jer činjenica je da je i to postalo ne sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare