To je to što me zanima!

Nestalog Alena je uz granicu tražilo 50 policajaca sa tri psa

U potragu je uključen i helikopter. Pretraživao se teren na području Malih Muna, Vodica i Lanišća. Inače, na području Vodica žive rođaci nestalog Alena Poropata
Vidi originalni članak

U ponedjeljak ujutro, združene snage PU Primorsko-goranske i PU Istarske krenule su detaljno pretraživati teren uz granicu ovih dviju županija sa Slovenijom jer je tamo zabilježen signal mobitela Alena Poropata (37). Teren pretražuje pedesetak policajaca i tri psa tragača, a uključen je i helikopter. Pretraživao se teren na području Malih Muna, Vodica i Lanišća. Inače, na području Vodica žive Poropatovi rođaci. Uz temeljnu policiju, u akciji traganja za nestalim Riječaninom sudjeluju granična i interventna policija. Za sada rezultata nema te policajci nastavljaju tragati za Alenom. Nestali Riječanin je zadnji put viđen 29. svibnja na svom skuteru. Alen je visok 189 centimetara, ima crnu kosu, a u trenutku nestanka na sebi je imao kariranu košulju kratkih rukava, plave traperice i smeđe cipele. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • igorskee 05.07.2011.

    pa najvjerovatnije ga je progutala vodica

  • LELAČ 05.07.2011.

    Steta kaj se ne traze svi nestali ljudi tako kako se trazi Antonija Bilic.......da se bar nadu svi koji su nestali.....ZIVI I ZDRAVI....!!!!!!!!!!!

  • Lutkica_1_1 05.07.2011.

    Daj Boze da ga pronadu zivoga i zdravoga kao i sve nestale osobe..

Komentiraj...
Vidi sve komentare