To je to što me zanima!

Nestalog Ivana Kakuka (20) našli na parkingu u Zagrebu

Mladić je iz kuće u Alagincima kod Požege otišao u ponedjeljak oko jedan sat iza ponoći te se autom zaputio u nepoznatom pravcu. Policija ga je našla u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nestalog mladića Ivana Kakuka (20) policija je pronašla u Zagrebu. Njegovi prijatelji, koji su nam u utorak poslali fotografije njegovog automobila, rekli su nam kako ga je policija našla dok je spavao u vozilu na parkingu u istočnom Zagrebu. Ondje su ga stanovnici tog dijela grada vidjeli u utorak poslijepodne dok se vozao u Opel Kadetu narančaste boje. 

Podsjetimo, mladić je iz kuće u Alagincima kod Požege izašao u ponedjeljak oko jedan sat iza ponoći te se automobilom zaputio u nepoznatom pravcu. 

U trenutku nestanka na sebi je imao smeđu kožnu jaknu, majicu plave boje, traperice i tenisice zelene boje. Visok je 170 centimetara, nosi obuću veličine 43, ima crnu ravnu kosu, crne oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe, potvrdili su iz PU požeško-slavonske.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Major Gašpar 09.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tmendas 08.04.2015.

    Jesam vam jučer rekao,tj. napisao da se momak otišao malo proluftati, i opet će.

  • 08.04.2015.

    ovaj je napu... do boli!oci ko u zombija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare