To je to što me zanima!

Nestalu Anju (17) pronašli kako radi kao konobarica

Policija je pronašla nestalu djevojku Anju Ivković (17) kako konobari u jednom kafiću u Sv. Filipu i Jakovu. Eminu Asanović (15) još nisu pronašli...
Vidi originalni članak

Biogradski policajci pronašli su oko 15 sati u Sv. Filipu i Jakovu djevojku Anju Ivković (17) koja je otišla od kuće prije dva tjedna. Policija je od majke dobila dojavu kako Anja radi kao konobarica u jednom kafiću te su je tako locirali. Anja ima boravište na području Petrinje gdje se doselila iz Zagreba. Njezina zabrinuta majka Ljiljana Ivković (39) prijavila je nestanak 17. lipnja.
- Svađali smo se puno. Ja sam joj prigovarala jer nije učila nego je stalno bila na kavama - rekla je Liljana i dodala da joj je kćer već nekoliko puta bježala od kuće. No, uvijek se vraćala za dva ili tri dana. Prema pričama jedne Anjine prijateljice, djevojka je pobjegla s 25-godišnjakinjom Danijelom, koja je navodno problematična i policiji poznata po raspačavanju droge.
Policija traži i još jednu nestalu tinejdžericu. Emina Asanović (15), štićenica Dječjeg doma Vrbina u Sisku, u ponedjeljak je s ostalom djecom doma krenula na kazališnu predstavu u Sisku. Izdvojila se iz skupine i otišla. Bila je odjevena u majicu na bretele ružičaste boje, plave traperice i japanke. Neslužbeno se doznaje da je njezin otac optužen sa silovanje žene iz Dvora. Njezin nestanak prijavila je socijalna radnica doma.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mala_sa_mora2 28.06.2008.

    Bježat ce ona opet! U dom sa njom... @anuška ništa to nije cudno da radi ako je maloljetna, \"jer sigurno nije prijavljena i tako da sve moze\"

  • classic 27.06.2008.

    Koji ste mi vi pametnjakovici... niko se ne pita kakve oni to roditelje imaju?!?!?!? vidi se po faci ove majke da je zmija neka..... Pa sta je za očekivati od male onda.....

  • Puh 27.06.2008.

    pa kaj se treba čuditi, pa po ovom novom zakonu (ne znam ime) ako udariš vlastito dijete po guzi možeš zaraditi dva mjeseca zatvora ili 10000 kn kazne. I onda tko je ovdje u pravu. Dali neki klinac koji danas ima skoro pa sve ili roditelji koji žele to isto dijete navesti na pravi put. Jadranka volim te :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare