To je to što me zanima!

Traže mladu majku Dijanu Radelić, mladića su pronašli

Dijana Radelić, 18-godišnja djevojka iz Zagreba na Badnjak sa svojim novorođenim djetetom udaljila iz Doma za djecu u Nazorovoj. Nitko ih nije vidio već tri dana
Vidi originalni članak

Dijana Radelić, 18-godišnja djevojka iz Zagreba na Badnjak sa svojim novorođenim djetetom udaljila iz Doma za djecu u Nazorovoj. Mladu majku i njezinu bebu nitko nije vidio već tri dana.

Pronašli su mladića

Policija je zaprimila prijavu u utorak, 25. prosinca 2012. godine u popodnevnim satima o nestanku Željka Popovića (16) iz Oljasa, općina Velika, koji se 21. prosinca 2012. godine udaljio u nepoznatom smjeru s privremene adrese na području općine Ivanec. Policija je izvijestila da su ga pronašli u četvrtak u 22 sata na području Zagreba. 

Policija moli građane ako znaju išta o Dijani da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefonski broj 192. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    a šta si bježala kad si tamo imala krov nad glavom, hranu i sve? ccc

  • bubreg u glavi 28.12.2012.

    dijana je utekla sa ciganima iz resnika tj.culinecke-dubrava!!!i mislim da ovoj problematicnoj gospodici nije nikakvo mjesto ovdje!!! treba otvorit stranicu PROBLEMATICNI. bila bi medu TOP 10

  • vinja 28.12.2012.

    Svako malo objavi se da se netko udaljio iz roditeljskog doma ili ustanove u kojoj živi, pa onda se sam vratio ili su ga pronašli. Međutim, nikada se ne objavljuju razlozi tih "bježanja". Ne mislim da to treba objavljivati ponaosob, ali jednu zbirnu statistiku bilo bi dobro vidjeti. Koji su to razlozi da mladi ljudi napuštaju svoje domove i nekuda bježe, što se poduzima da to više ne čine i tko je uopće nadležan za brigu o njima. Nije dovoljno reći da se netko udaljio od kuće pa je pronađen i vraćen, jer to udaljavanje vjerojatno ima svoje razloge i ako se razlozi ne uklone ponovit će se ista stvar. Te pojave su učestale i one su slika društva u kojem živimo, pa društvo treba znati, zašto se to događa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare