To je to što me zanima!

Nestao je muškarac kod Sinja: Vidjeli ga na busu za Zagreb?

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
Vidi originalni članak

Branko Vojković (51) nestao je 7. rujna iz obiteljske kuće u mjestu Gala, Otok dalmatinski. Kad je posljednji put viđen, nosio je tamnoplavu košulju, jeans hlače i na glavi je imao plavu kapu.

- On ima psihičke probleme, branitelj je iz Domovinskog rata s PTSP-om. Ali uvijek je održavao terapiju i dosad nikad nije bilo nikakvih incidenata s njim. Nema nikoga osim sestre koja je trenutno u domu. Naša zadnja informacija je da je viđen u autobusu za Zagreb. Ali on u Zagrebu nema nikoga - rekla nam je Brankova rođakinja Marija Vojković.

Branko je srednje tjelesne građe, ovalnog lica, visine 195 centimetara te ima rijetku i prosijedu kosu.

Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj, a u slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 10.09.2019.

    Pa nek sidje sa autobusa...

  • 10.09.2019.

    ja se uvijek pitam kako bilo tko može samo tako nestati?? Nadam se da je čovjek živ i zdrav i da je samo negdje otišao bez da se javio.

  • kbi 10.09.2019.

    Mozda je pao s busa, kad pisete da su ga vidjeli na busu

Komentiraj...
Vidi sve komentare