To je to što me zanima!

Nestao je Petar Živković (86), obitelj moli pomoć građana

Petar Živković (86) je na glavi imao crnu šubaru, crnu jaknu, tamne hlače i crne cipele. Obitelj moli sve koji su eventualno vidjeli muškarca da jave na telefon 192
Vidi originalni članak

Petar Živković (86) iz Pleternice otišao je u petak oko 17 sati iz obiteljske kuće u ulici Kralja Zvonimira u uobičajeno šetnju. Kako se do kasno nije vratio sin i snaha, s kojima živi, prijavili su nestanak policiji. Dražen Mlinarić, pročelnik GSS stanice Požega rekao je da su djelatnici GSS-a sinoć tragali za njim do 2 sata iza ponoći, a jutros je potraga nastavljena. 

Trenutačno je na terenu 13 GSS-ovaca. Petar je na glavi imao crnu kapu, takozvanu šubaru, na sebi crnu jaku, tamne hlače i crne cipele. Obitelj moli sve koji su eventualno vidjeli muškarca da jave na telefon policije 192.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zelot 22.11.2011.

    Jesu li ga pronašli?

  • JacaDaca 21.11.2011.

    Ivo je ukrao dedu....

  • axlica 20.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare