To je to što me zanima!

Nestao prije dvije godine, sad su identificirali njegove kosti

Miju su tražili policajci, GSS, mještani. Pretražili su šumu, korito rijeke Kutinice i poplavljene livade, a vatrogasci i djelatnici Lonjskog Polja pretražili su Park prirode
Vidi originalni članak

Mijo Rast imao je 53 godine kada je nestao. Policija je izvijestila da je Mijo posljednji put viđen živ 13. prosinca 2017. godine na kutinskom području u blizini autoceste A3 prema Lonjskom polju.

Početkom studenog 2018. godine su pronađene ljudske kosti na nasipu uz rijeku Savu na jasenovačkom području. Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' utvrdio je da se radi o ostacima nestaloga Mije Rasta, izvijestila je u četvrtak policija. 

- Policija je po prijavi Mijinog nestanka provela intenzivne mjere traganja pa su tako policijski službenici zajedno s pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Novska i mještanima Radićeve ulice u Kutini, u kojoj je nestali Mijo Rast živio, pretražili šumski predio, korito rijeke Kutinice i poplavljene livade, a s vatrogascima kutinske Javne vatrogasne postrojbe i djelatnicima Parka prirode Lonjsko Polje obavljena je pretraga terena u Parku prirode, koji je u to vrijeme bio poplavljen, no nestali tom prilikom nije bio pronađen - izvijestila je policija. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • novoselo 15.03.2019.

    Smetao nekome,ubili istranzirali i u vodu,jednom se smrkne drugom svane.Nista novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare