To je to što me zanima!

'Nešto je viknuo pa dignuo nož. Policajci su ga oborili na pod...'

Prema informacijama iz osječke policije muškarac je ranije toga dana, u oko 10 sati, ušao u malu prodavaonicu u Kaštelanskoj ulici u Osijeku, koja se nalazi dosta udaljena od mjesta uhićenja
Vidi originalni članak

Prizor iz akcijskog filma vidjeli su studenti iz osječkog kampusa koji su se u četvrtak oko podneva našli u kafiću nedaleko fakulteta.

Naime, sredovječni bradati muškarac u ruci je nosio nož i hodao stazom Vukovarske ulice, a za njime se polako kretao policajac u uniformi. Pomalo izgubljen, muškarac se osvrtao oko sebe, govorio si nešto u bradu, da bi se u jednom trenutku okrenuo
prema policajcu i podigao nož.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nešto mu je glasno viknuo, ali mi nismo čuli što jer su prolazili automobili. Sve smo to gledali sa druge strane ceste. Muškarac je
digao ruku sa nožem kao da prijeti i vidjelo se da je to onaj mali džepni nož na izvlačenje. Policajac je i njemu nešto doviknuo ali je i dalje hodao za njim na udaljenosti od 6-7 metara. Odjednom je cestom došlo tri policijska automobila. Stali su pored muškarca, svi izletjeli iz auta, okružili ga i bacili na tlo. U trenu je bio svezan i uguran u auto - kažu studenti koji su te u tom trenutku našli u blizini i snimili događaj.

- Bilo je pomalo šokantno sve to gledati ali je bilo utješno što nikoga drugog od civila nije bilo u blizini tog muškarca, inače tko zna što bi on bio u stanju napraviti - dodaju.

OKRUŽILI GA S TRI VOZILA Ekskluzivna snimka iz Osijeka: Mahao nožem i prijetio policiji

Prema informacijama iz osječke policije muškarac je ranije toga dana, u oko 10 sati, ušao u malu prodavaonicu u Kaštelanskoj ulici u Osijeku, koja se nalazi dosta udaljena od mjesta uhićenja. U trgovini je ukrao neke stvari, a kada ga je opazila blagajnica i upozorila da sve što je uzeo vrati, on je izvadio spomenuti nož iz džepa i zaprijetio joj.

Potom je pobjegao iz trgovine, a ona je pozvala policiju. Kako su imali opis napadača kojega su proslijedili policajcima u patroli, jedan od njih je uočio opisanog muškarca i počeo ga slijediti kod studentskog kampusa. Pozvao je kolege u pomoć i oni su veoma brzo došli te naoružanog maknuli sa ulice i priveli u postaju na istragu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • _l_ 21.04.2018.

    nisam ni mislio da su studenti na predavanju......gdje bi bili nego u kafiću

  • japanokinez 20.04.2018.

    Recept za skučit se. Kada ostaneš bez svega, nabaciš đepni nožić, mazneš paštetu, malo mašeš s njim, pričaš u bradu i čekaš da dođu po tebe i odvedu te kući gdje je sve plaćeno.

  • listovača 20.04.2018.

    A možda čovjek ima doma gladnu djecu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare