To je to što me zanima!

Nestrpljivog vozača poklopila rampa na pruzi

Iako je svjetlosna signalizacija već radila, vozač kombija pokušao je prijeći prugu, no poklopila ga je rampa. Uz pomoć djevojke digao je rampu...
Vidi originalni članak

Svjetlosna signalizacija već je radila nekoliko sekundi. Vozaču kombija nije se dalo čekati da prođe vlak pa je odlučio prijeći prugu. No nije uspio jer ga je rampa poklopila, ispričala je K.E. Naša čitateljica nestrpljivog je vozača slikala na pružnom prijelazu u Svetoj Klari u Zagrebu.
- Iz kombija su izašli stariji gospodin i djevojka. Zajedno su podigli rampu da izbave kombi. Djevojka je pridržavala rampu, a gospodin je ušao i vozio unatrag dok nije došao kombijem iza rampe - prepričala je K.E.
- Puno puta rampa zna biti spuštena i po 40-ak minuta a da vlak uopće ne prođe, pa vozači često gube živce i obilaze rampu - kaže čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kokyca 19.02.2008.

    pa to nije ništa novo.... a kako tek izgleda kad rampa stoji puštena petnajstak minuta na podravskoj magistrali (D2)...... nastaju kolone vozila duge i po dvjestotinjak metara s velikim brojem vozila........ pa još ako se naiđe na dva ili tri takva prijelaza jasno je da vozači gube živce...............

Komentiraj...
Vidi sve komentare