To je to što me zanima!

Nesuđeni kupac: Berkowitz ne želi odustati od Dalmacijavina

Izrazio je uvjerenje da se još uvijek može dogovoriti s državom unatoč odluci Vlade da se tvrka pošalje u stečaj. Zatražio je i novi sastanak s Čačićem, piše Slobodna
Vidi originalni članak

Salamon Berkowitz, nesuđeni kupac Dalmacijavina, izrazio je uvjerenje kako se još uvijek može dogovoriti s državom, unatoč odluci Vlade da odbije njegovu ponudu i tvrtku pošalje u stečaj, piše Slobodna Dalmacija.

Berkowitz koji je zatražio novi sastanak s Radimirom Čačićem rekao je da ne vidi razlog za slanje tvrtke u bankrot i da će se na taj način ugroziti radnici. Prema neslužbenim saznanjima Slobodne on će se i kroz stečajni postupak pokušati domoći splitske tvrtke. 

Berkowitz je izjavio da je o odbacivanju njegove ponude saznao iz novina. Smatra da bi se u nastavku pregovora mogao sklopiti dogovor na zadovoljstvo svih, a da je sve ovo loš primjer stranim investitorima u Hrvatsku. 

U utorak putuje u New York gdje bi, kako kaže, o svemu što se događa u Hrvatskoj mogao razgovarati s nekim političarima i dužnosnicima u SAD-u, ali to ipak ne želi dok mu Čačić otvoreno ne kaže da njegovo ulaganje nije poželjno. 

>> Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marin.0202 07.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Iveq 06.02.2012.

    sad bu se našel s poštenjakom Čačićem i bez ikakve provizije buju sve dogovorili da spase jadne radnike ;)))))

  • eurofob 06.02.2012.

    Ja sto bi rekao za ovoga jarca blokirali bi mi racun za sto godina. Ali ovom tipu..................je SAMO stalo doci do nekretnina i samo to ,i nedajte mu nista pozalicemo svi ...mars iz HRVATSKE zemlje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare