To je to što me zanima!

Netanyahu je naredio nastavak silovitih napada u Pojasu Gaze

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu izjavio je u nedjelju da je naredio izraelskim obrambenim vojnim snagama da nastave sa silovitim napadima na militante u Pojasu Gaze
Vidi originalni članak

Jutros sam naredio IDF-u (izraelske obrambene snage) da nastave sa silovitim napadima na teroriste u Pojasu Gaze i također sam dao naputak da se snagama oko Pojasa Gaze pošalje pojačanje u vidu tenkovskih, topničkih i pješačkih snaga - rekao je Netanyahu koji također obnaša dužnost ministra obrane.

Raketa ispaljena iz Gaze ubila je izraelskog civila u nedjelju, a dva palestinska napadača poginula su u izraelskom napadu.

Ovo je najozbiljnija prekogranična eskalacija nasilja studenoga i nema nikakvih znakova da se razmišlja o primirju. 

EKSALIRAJU NAPADI Novi val nasilja u Gazi: Majka s bebom ubijena u udaru Izraela

Hamas i Islamski džihad od subote su ispalili više od 400 raketa na izraelska sela i gradove, priopćila je vojska.

Izrael je odgovorio tenkovskim granatama i zračnim udarima na oko 200 meta u Gazi.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ljubica ljubičica_1 06.05.2019.

    Dali on zna .Sve se vraća sve se plaća.Kad tad .

  • johntaylor 05.05.2019.

    Jel netko od vas bio u Izraelu da uopce shvati o cemu se tu radi? I da vidi da Izrael zeli suzivotbsa Arapima( Palestinci )!!izrael im sve nudin, ali oni svako malo nekoga zakolju ili posalju rakete kao ovaj vikend! Na taj nacin nikad nece biti mira, a kamoli njihove sanjane drzave Palestine!!izrael je najjaca i najmanja drzava na svijetu od koje bi mnogi mogli svasta nuaciti, a ponajprije Htvatska!

  • najiram 10 05.05.2019.

    koji oduran monstrum fašista i ubojica...svijet treba zaustaviti nasilje židova nad ženama djecom...ukloniti ljude sa položaja ovakvog izgleda i ubilačkog divljačkog pogleda...smrtt fašizmu fašizam živi punim plućima i umjetnoj tvorevini izraelu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare