To je to što me zanima!

Netanyahu Obami: Granice iz 1967. god. se ne mogu vratiti

Barack Obama i Benjamin Netanyahu sastali su se u petak odnosno samo dan nakon što je predsjednik SAD-a rekao kako bi vratio stare granice na Bliski istok
Vidi originalni članak

Barack Obama, predsjednik SAD-a, sastao se u petak s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom u Washingtonu. Obama je rekao kako SAD ima drugačiji stav od izraelskog premijera po pitanju uspostave mira na Bliskom istoku, javlja BBC. Obama je rekao i da postoje razlike između dvije zemlje po pitanju buduće palestinske države, ali da se takvi sporovi događaju "među prijateljima". 

Obama i Netanyahu sastali su se samo dan nakon što je predsjednik SAD-a izjavio kako bi vratio stare granice na Bliski istok odnosno granice kakve su bile prije nego što je Izrael okupirao istočni Jeruzalem, Zapadnu obalu i Gazu. Netanyahu je Obami u petak rekao kako je Izrael spreman na velikodušne ustupke radi mira no naglasio je kako se granice iz 1967. godine ne mogu vratiti. 


Idi na 24sata

Komentari 31

  • Antisa_1 22.05.2011.

    znaci li to da ce Hrvatska biti opet do Zemuna ako se vracaju stare granice!!!

  • FranjoTudjman 21.05.2011.

    zna se o kome pričam malo ih je potamanio trebat ce ih opet netko dovest u red najgori šljam na svijetu to su oni i ta njihova smijesna drzava

  • Brane_1 21.05.2011.

    Samo dijelite minuse, podanici židova i zelenaša svijeta, čim se toliko trudite da me diskreditirate, znači da sam pogodio u sridu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare