To je to što me zanima!

'Netko iz vrha vlasti zahtijevao da se policija pošalje u HBOR'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dužnosnik može u politiku i političari u biznis, ali između politike i biznisa mora biti, da parafraziram ministra Marasa, dva metra armiranog betona, rekao je Kajin
Vidi originalni članak

Damir Kajin je u četvrtak gostovao u emisiji Dnevni red 24sata TV. Iznio je, između ostalog, svoje mišljenje o tome zašto je policija ušla u HBOR.

- Mogu spekulirati o tome zašto je policija ušla u HBOR. Dobro je da se to dogodilo. Svi mi znamo da je, pod navodnicima, policiju mogao poslati, neću reći ravnatelj policije, ali  znamo da je gospodin Ostojić ministar i čovjek punog povjerenja premijera, dakle netko je zahtijevao, prije svega, mislim na premijera, na ministra policije i ravnatelja policije, da se naprosto sve sazna. Danas saborsko povjerenstvo mora odlučiti o sukobu interesa, a Uskok i sudovi su autonomni i odlučuju bez obzira na povjerenstvo. I ja bih volio dobiti jedan takav kredit posebno s četverogodišnjom odgodom. Dužnosnik bi se trebao kloniti takvog jednog postupanja. Dužnosnik može u politiku i političari u biznis, ali između politike i biznisa mora biti, da parafraziram ministra Marasa, dva metra armiranog betona. Problem je što neke tvrtke procvatu tek kada rade s politikom ili tvrtke biznismena kad uđu u politiku - rekao je Kajin i dodao kako su mnogi već očekivali da će dati ostavku. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • AntoOpačak 23.01.2014.

    kaine ako nešto znaš reci. Nemoj ćutat 20 god.pa nam onda prodavat bubrege.

  • 23.01.2014.

    Srozat će se rejting Kukuriku koalicije. Šegon i Linić trebaju podnijeti ostavke. Korupcija i prevara je to u HBOR-u. Linić je u Nadzornom odboru HBOR-a, a Šegon njegov pomoćnik u Ministarstvu financija. Bilo je lijepo u hotelu na Korčuli spavati, jesti i dogovarati se o kreditima.

  • uvijek ista 23.01.2014.

    ajjjjjjjjj što ovaj može trkeljati.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare